Klantenservice

Heeft u vragen over uw bestelling of een andere vraag?
Neem dan contact op via info@hulshoffsports.nl of bel met +31 (0)6 52 32 52 28. Wij proberen u dezelfde dag nog van antwoord te voorzien. Ook als u vragen heeft over onze artikelen of wellicht hulp nodig heeft bij uw bestelling, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen onze klanttevredenheid erg serieus!

Retourneren
Mocht u een artikel om wat voor reden dan ook willen retourneren, dan kunt u uw artikel binnen 14 dagen naar ons retour zenden. Retourgoederen dienen in oorspronkelijke staat en onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking te worden geretourneerd.
Het retouradres is: Hulshoff Sports, Tijmweerd 18, 6229TL Maastricht . Gelieve uw retour kenbaar te maken op info@hulshoffsports.nl, met daarin vermeld uw bankgegevens zodat wij uw bestelling kunnen crediteren.

Betalen en verzenden
De op onze website genoemde prijzen zijn allemaal inclusief BTW. De verzendkosten bedragen € 6,95 per bestelling. Bestelt u voor meer dan € 75 dan is de verzending gratis. Voor verzendingen naar het buitenland worden de tarieven van PostNL gehanteerd.
U kunt bij ons betalen via iDeal, Paypal, creditcard, of overboekingen.

Klachtenafhandeling
Bij ons staat u als klant centraal en wij streven naar 100% klanttevredenheid. Mocht er om wat voor reden een slechte ervaring zijn dan horen wij dit graag van u om te zorgen dat e.e.a. wordt opgelost. U kunt uw klacht richten aan onze klantenservice via email info@hulshoffsports.nl of schriftelijk aan Hulshoff Sports, Tijmweerd 18, 6229TL Maastricht. U krijgt van ons altijd een reactie en proberen de situatie zo goed mogelijk op te lossen.

Hulshoff Sports

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op

Klanten Service

Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.